SPA-allaskloori, 1kg (jauhe)

Kuvaus

SPA-allaskloori, 1kg (jauhe)

Annosteluohje: Keskimääräinen annostelu 1000 litraa vettä kohden.

– Jatkuvaan klooraukseen 3-4 g päivittäin tarvittaessa

– Shokkikäsittely 6-7 g.

Veden klooripitoisuus on syytä mitata ennen kloorin lisäämistä. Veden klooripitoisuuden tulisi olla 1-2 mg/litra. 1,7 g raeklooria 1000 litraa vettä kohden lisää klooritasoa 1 mg/litra. Veden pH arvon tulisi olla välillä 7,2-7,6.

HUOMIO! Ei saa sekoittaa muiden allaskemikaalien kanssa. Lisää aina tuotetta veteen, eikä päinvastoin. Säilytettävä viileässä, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa. Huuhtele tyhjä pakkaus allasvedessä ennen hävittämistä.

 


Valmistajan sivut

Di-kloori 55%, kloorirae.  Allaskloori desinfioi ja puhdistaa allasveden, eli vesi pysyy puhtaana kloorin ansioista jopa useita kuukausia. Soveltuu ulkoporealtaiden säännölliseen klooraukseen sekä veden shokkikäsittelyyn. Kloori on käsitelty raemuotoon, jolloin kloorirae liukenee nopeasti ja kokonaan. Tarkista aina veden klooritaso käyttäen luotettavaa testimenetelmää, kuten 5-way testiliuskoja. Kloorirae lisätään suoraan altaan suodatinosaan pumppujen ollessa käynnissä, josta se leviää suuttimien kautta nopeasti allasveteen. Erillistä annostelijaa ei tarvita kloorirakeen kanssa.

Ulkoporealtaan kloorin käyttöohjeet:

Aine liukenee nopeasti ja kokonaan. Soveltuu erinomaisesti sekä jatkuvaan klooraukseen, että shokkikäsittelyyn. Lisää kloorirae altaan suodatinlokeroon suutinpumpun ollessa päällä vähintään 10 minuuttia aineen lisäämisen jälkeen. Rakeet voidaan myös liuottaa ämpärilliseen vettä, joka kaadetaan tasaisesti altaan suodatinlokeroon suutinpumpun ollessa päällä. Vesi on aina laitettava liuosastiaan ennen klooria kaasuuntumisen ehkäisemiseksi. Kloorikaasu on terveydelle vaarallista. Shokkikloorauksen jälkeen ei ole suositeltavaa mennä altaaseen muutamaan tuntiin.

 

Tutustu myös

Pyydä tarjous