Kuvaus

Nordpeis Ronda

Korkeus (mm) : 2000
Leveys (mm) : 600
Syvyys (mm) : 600
Hormiliitos : Päältä, Takaa, Sivusta
Paino : 418kg
Nimellisteho : 5,1kW
Polttopuiden max.pituus : 30cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 79%


Katso TÄSTÄ kuinka Nordpeis-takka sytytetään oikein.

Valmistajan kotisivut

Nordpeis Ronda on vapaasti seisova, kaunis pyöreä kiertoilmatakka, joka ei vaadi suurta pinta-alaa ja on lisäksi helppo asentaa.

Kauniisti palava tuli näkyy korkealta ja luo tunnelmaa sekä lämpöä laajalle alueelle. Ronda on mahdollista asentaa lähes mihin tahansa haluamasi kohtaan huoneessa tinkimättä ulkonäöstä. Suositummat asennuspaikat ovat huonen kulmaan tai suoralle seinälle.
Rondaan on mahdollista hankkia myös PowerStone -lämpömakasiini lisävarusteena, joka on ulospäin näkymätön lisäosa tehokkaaseen lämmönvaraukseen kiertoilmatoiminnon lisäksi. Powerstone -lisävarusteella käytät takkaa normaalisti mutta nautit takkatulen sammutessa hitaasta ja tasaisesta lämmönluovutuksesta.

Nordpeis Ronda edustaa puhtaita linjoja ja symmetriaa, joka tuo kotiisi uuden lämpimän vivahteen näyttävässä kokonaisuudessa.

Takan pinta on erikoisbetonia, joka voidaan pinnoittaa asennuksen jälkeen halutulle värisävylle maalaamalla. Näin saat takasta juuri sopivan sinun kotiisi!

Mikäli etsit mallia joka on todella samanlainen kuin Ronda mutta matalampi, niin Nordpeis Ronda 160 on etsimäsi vaihtoehto. Ronda 160 on täsmälleen sama paketti mutta 1600mm korkea.

Tekniset mitat löydät sivun alaosasta.

Lisävarusteena saatavilla:

Asennusohjeet löydät TÄSTÄ
Suoritustasoilmoituksen löydät TÄSTÄ

Tuotemerkki

Nordpeis

Nordpeis kiertoilmatakat ja varaavat takat tuovat tyylikkyydellään sisustukseesi arvokkuutta

Lisätiedot

Luukku

Musta luukku, Valkoinen lasireunut

Tutustu myös

Pyydä tarjous